broekland onthaalt sint en dansende pieten

Tijdens de intocht heeft de PSY (PietSY)opgetreden met het dansje gebasseerd op het dansje uit de Pietenstijl (zie de link onderaan dit bericht). Aan het eind van de intocht stonden nog wat pieten op het dak van het plaatselijke cafe met een spectaculaire vuurspuwshow.

Vervolgens konden alle ouders en kinderen naar de zaal van Cafe de Hoppe waar de jarige kinderen naar voren mochten komen. Ook werden de spelers van Broekland E1 gehuldigd vanwege hun behaalde kampioenschap eerder die dag. Tot slot werden er nog wat liedjes gezongen, waarna de Sint en zijn pieten weer echt verder moesten!

[youtube url="http://staging2.youtube.com/watch?v=tHe-iwLl56g"]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.