bostheater zoekt artiesten

Het Bostheater kenmerkt zich door een grote variëteit aan voorstellingen: van rockbands tot verhalenvertellers, van klassieke concerten tot kindervoorstellingen. Voorstellingen zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in mei tot en met september.

Wanneer je als artiest, band, performer of kunstenaar belangstelling hebt om een voorstelling te verzorgen in dit karakteristieke openluchttheater in het hart van het Vechtdal nodigen we je van harte uit dit bij ons kenbaar te maken. We richten ons op een brede doelgroep en nodigen alle disciplines dan ook van harte uit te reageren.

Bezoek onze website staging2.bostheaterommen.nl voor meer informatie en stuur een mail naar bostheater.ommen@gmail.com om aan te melden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.