bosch car service heino en raalte maken doorstart

De bedrijfsactiviteiten van de failliete vestigingen van Bosch Car Service in Heino en Raalte worden voortgezet. De dagelijkse bedrijfsvoering blijft in handen van het huidige management, Monique en Wijnand Elshof.

Eind oktober vroeg Auto Centrum Salland BV, dat handelde onder de naam Bosch Car Service, uitstel van betaling aan om ondertussen een overnamekandidaat te zoeken. Dat lukte toen niet, waardoor het bedrijf failliet werd verklaard. Ondertussen werden de bedrijfsactiviteiten gewoon voorgezet. Nu maakt het bedrijf dus een doorstart, waardoor het voortbestaan gegarandeerd lijkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.