bloemenzaken uit heino en raalte in de prijzen

Peter Veldmaat: “Maar we zijn er nog niet, nu gaan we ons best doen om ook landelijk winnaar te worden.” De landelijke winnaar wordt in het najaar van 2013 uitgeroepen en mag zich nadien “Mijn Bloemist van het Jaar 2013” noemen. In de landelijke finaleronde vindt opnieuw een beoordeling door de vakjury plaats, bovendien zullen de deelnemende winkels worden bezocht door mysteryshoppers.

Afgelopen woensdag zijn door juryvoorzitter en oud-minister Loek Hermans de drie besten per regio bekendgemaakt. De regionale top-3 is geselecteerd op basis van een vakjurybeoordeling, aangevuld met stemmen die door consumenten zijn uitgebracht.

Een verheugde Ingrid van Eijk (Fleurissant) en Hans Hogeman (Passie-Flora) : “Onze inzet is beloond, we zijn enorm trots op onze tweede en derde plaats en bedanken graag de klanten die ons hebben geholpen om dit resultaat te bereiken. Ons streven is om bij een volgende verkiezing een gooi te doen naar de titel ‘regionale Mijn Bloemist van het Jaar’.”

De verkiezing “Mijn Bloemist van het Jaar 2013” maakt onderdeel uit van de landelijke promotiecampagne “Mijn Bloemist”. Deze campagne is een initiatief van de brancheorganisatie voor bloemisten (VBW) en heeft als doel het unieke en bijzondere vakmanschap van de bloemist te etaleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.