ben oostewechel neemt afscheid van mollink

Ben Oostewechel neemt na ongeveer 26 dienstjaren afscheid van Autobedrijf Mollink in Raalte. Om al zijn klanten, oud-klanten en (oud-)collega’s de mogelijkheid te geven om hem nog even de hand te schudden, wordt er op 30 november een afscheidsreceptie voor hem gehouden. Dat gebeurt in de showroom van Autobedrijf Mollink tussen 14.30 uur en 18.00 uur.

Oostewechel begon op 16-jarige leeftijd bij toenmalig Autobedrijf Reinders. Hij begon als monteur, maar werd later ook schademonteur en spuiter. Toen Autobedrijf Reinders stopte, is hij bij autobedrijf Mollink gaan werken. Daar heeft hij ruim 26 jaar gewerkt als automonteur en op het magazijn. In de totaal 46 jaar dat hij als automonteur gewerkt heeft is er veel veranderd in de autowereld. De elektronica in auto’s is enorm toegenomen. Sinds hij bij Autobedrijf Mollink werkte, is hij ook leermeester geweest en heeft hij diverse stagaires en leerlingen begeleid.

Per 1 december gaat de 61-jarige Oostewechel met de VUT.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.