Home / archiefcentraal / bejaarde blijft stoicijns drinken en rijden

bejaarde blijft stoicijns drinken en rijden

De politie trof de automobiliste omstreeks 18.45 uur op de Dorpsstraat in Hellendoorn. De vrouw reed opvallend slingerend op straat en raakte enkele keren een stoeprand. Omdat het vermoeden bestond dat de automobiliste alcohol genuttigd had, werd de vrouw voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

De ademanalyse op het bureau wees 0,93 promille uit. De vrouw was enkele dagen geleden ook aangehouden geweest voor het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de automobiliste werd ingevorderd.

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.