barcompetitie ski is the limit met sv raalte 1

In het kader van de barcompetitie zal Cafe de Gouverneur te Raalte op zaterdagavond 1 december. Sv Raalte 1 organiseert namelijk op die avond een waar Apre skifeest met her en der wat Duitse klanken!

SV Raalte 1 wil met gepaste trots graag melden dat het hen namelijk gelukt is om DE superhit-sensatie uit Duitsland richting cafe de Gouverneur te halen. Na diverse gesprekken met het management hebben DER RUDI’s hun agenda iets aan kunnen passen om acte de présence te geven op deze nu al legendarische Apre-ski avond.

Thema van deze avond is ‘Ski is the Limit’ , en er is via onder andere Twitter en Facebook de afgelopen weken veel aandacht geschonken aan dit themafeest in het kader van de barcompetitie bij de Gouverneur.

Als warming-up zijn DER RUDI’s vorige week tijdens hun tour door Nederland al even langs geweest in diverse dorpen in ‘Salland’ om o.a. flyers uit te delen maar ook om de mensen te helpen en zo hun nieuwe album te promoten. Zo werd er o.a. vis verkocht in Heeten, werd de post gedaan in Heino en werden er diverse biertjes getapt in een Cafe in Broekland.

Voor het themafeest van zaterdagavond zal Club Gouv helemaal omgetoverd worden tot een ware skihut. De gasten zullen zich wanen in echte skihut wanneer ze Club Gouv binnenlopen. Tijdens deze avond maakt een ieder kans op de fantastische hoofdprijs die wordt aangeboden door spelers en begeleiding van SV Raalte 1, wat dit is houden we nog wel even geheim.

Al benieuwd naar wat er allemaal op het programma staat tijdens die SKI IS THE LIMIT en wil je DE superhitsensatie uit Duitsland graag live zien en horen, kom dan aankomende zaterdag 1 december naar de Gouverneur en beleef het mee! De Apre-ski deuren zijn vanaf 21.00 uur geopend en entree is GRATIS, Die party geht loss!!!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.