azerty in race voor award best groeiend bedrijf

Op 28 november 2012 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in het Duisenberg Auditorium van de Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

Dit zijn dé Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers. Op 28 november 2012 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in de Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

Azerty biedt de online koper een unieke combinatie van een breed en diep assortiment, scherpe prijzen én een hoog service niveau. In de praktijk ervaren onze klanten dit door heldere communicatie, meedenken en vanzelfsprekendheid van goede service. Azerty kent, ook na aankoop, haar verantwoordelijk. We staan volledig achter onze klant.

Doordat steeds meer mensen de waarde van onze formule ontdekken zien wij jaar na jaar onze omzet groeien. Wij zijn dankbaar voor de erkenning van onze formule en blij met de nominatie voor de High Growth Awards 2012.

Voor meer informatie kun je kijken op staging2.azerty.nl en staging2.highgrowthawards.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.