avond over verdwijnen verzorgingshuizen

“Het CDA wil komen tot een goed doordacht, zorgzaam, sociaal en betaalbaar gemeentelijk beleid,” stelt de partij. Op woensdag 28 november houdt de partij een gespreksavond in Hotel de Zwaan. Gesprekspartners die avond zijn Henk van Kampen (Zorggroep Raalte), Ed Penninks (Salland Wonen) en wethouder Gosse Hiemstra.

Vragen die die avond centraal zijn ‘wat is er nodig op het gebied van wonen, zorg en welzijn, nu we zo lang mogelijk thuis moeten blijven wonen?’ en ‘Wat is de rol van de zorgaanbieder, de woningcoöperatie en de gemeente’.

De avond wordt gehouden in Hotel de Zwaan in Raalte, aanvang om 20.30 uur. De avond staat open voor iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.