avond over thee in klein koninkrijk

Anja Wiersma, theesommelier in opleiding, verzorgt op donderdag 8 november een avond rond thee in Klein Koninkrijk in Olst. Na water is thee de meest gedronken drank ter wereld, maar wat weten we eigenlijk over dit drankje?

De theecultuur gaat bijna 5000 jaar terug, dus er valt veel te ontdekken. Tijdens de avond komen onderwerpen als de geschiedenis van thee, land waar de theeplant groeit en de manier waarop the wordt gemaakt aan bod. Natuurlijk valt er vooral ook veel te proeven.

Deelname kost 20 euro en opgeven kan via info@kleinkoninkrijk.nl of 0570 – 560670. De deuren gaan om 19.20 open en de avond duurt tot 22.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.