atelier witharen winter expositie

Atelier Witharen: Winterexpositie

15 november t/m 13 januari open op do. t/m zo. van 11.00u- 17.00u.en op afspraak

Kleurrijke schilderijen van Peter Munnik uit Dedemsvaart

Zijn werk is afwisselend in kleur en vorm, zowel figuratief als abstract. Mensen en landschappen vormen de basis van zijn werk. De in den Helder geboren kunstenaar woont en werkt inmiddels ruim 10 jaar in het buitengebied van Dedemsvaart, waar hij zich o.a. laat inspireren door het Overijsselse landschap.

Nieuw werk van keramiste Thea Dijkema en meubelmaker Louis van Vilsteren

Zij zullen zich de komende maanden laten inspireren door het werk van Peter Munnik. Het resultaat zal worden getoond als vanaf Pasen de beeldentuin weer open is en de Zomerexpositie 2013 van start gaat.

Om plaats te maken voor het nieuwe werk zal een gedeelte van de collectie keramiek van Thea voor een gereduceerd tarief te koop zijn. De buitengalerij rond de meubelwerkplaats is daarvoor speciaal ingericht en verlicht.

Vrij entree, koffie en thee verkrijgbaar

Witharenweg 24 7738 PG Witharen ( Ommen) 0523-676272/06-27876388/06-52344304 staging2.atelierwitharen.nl ; info@atelierwitharen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.