Home / archiefcentraal / angeli custodes zet zich in voor goed doel

angeli custodes zet zich in voor goed doel

Cliënten van Angeli Custodes verkopen op zaterdag 24 november kerstkaarten, jam en andere artikelen voor het goede doel Stichting Triple O. Deze stichting zet zich in voor weeskinderen in Kenya. De ouders van deze kinderen zijn overleden aan aids. Triple-O helpt het oudste kind om de leiding van het gezin over te nemen en zorgt voor een opleiding. Zo wordt gewerkt aan de toekomst van deze kinderen.

Het hele jaar door zijn de clienten van Angeli Custodes bezig met het maken van allerlei artikelen voor deze markt om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stichting. De markt duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in Angeli Custodes.

Voor meer informatie over de stichting Triple O: www.4triple-o.nl

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.