actie prikken voor prikken unicef lemelerveld

De actie ‘Prikken voor prikken’ van Unicef afdeling Lemelerveld heeft tot nu toe ruim 60 prikkaarten opgeleverd. Voor deze actie werden er prikkaarten uitgedeeld bij de BSO en de peuterspeelzaal en stond het team vrijdag met een grote prikkaart bij het Kroonplein. Hier konden prikkaarten worden ingeleverd, evenals bij de Coop in Lemelerveld.

Op het moment van prikken bij het Kroonplein waren bij de Coop al ongeveer 30 prikkaarten ingeleverd en bij de BSO in Lemele werden er zo’n 20 stuks opgehaald. Bij de Coop kunnen nog de hele week prikkaarten worden meegenomen, hier staat ook nog de uitvergrote prikkaart van Unicef.

Door een prikkaart te kleuren, te prikken en vervolgens in te leveren betaald Pampers een bedraag aan Unicef en kan één kind een tetanus injectie krijgen. Klazien Broeks laat weten dat de reacties op de actie erg positief zijn. “Het is erg leuk om te doen en fijn om op deze manier kinderen te kunnen helpen. Ik denk en hoop dat we het aantal prikkaarten nog kunnen vergroten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.