actie elckerlyc levert 61000 euro op

Alle gezinnen en inwonende kinderen boven de 18 jaar kregen vooraf een informatiepakketje over de op handen zijnde verbouwing van het gemeenschapscentrum en een bijgevoegde brief waarin om een financiële bijdrage werd gevraagd.

Vele vrijwilligers hebben vrijdagavond en zaterdag het dorp en het buitengebied doorkruist om alle enveloppen op te halen. Dat Elckerlyc een belangrijke plaats inneemt in de Luttenbergse gemeenschap blijkt wel uit de vele positieve reacties die het bestuur heeft gekregen. “Daarnaast kwamen er vele aanbiedingen binnen om te helpen of om materialen en gereedschap beschikbaar te stellen”, vertelt Marcel.

Door dit succes heeft het bestuur er alle vertrouwen in dat de verbouwing en uitbreiding van het gemeenschapscentrum volledig kan worden uitgevoerd. Dat houdt onder andere in dat er een nieuwe oefenruimte voor muziekverenigingen wordt gerealiseerd, er nieuwe sanitaire voorzieningen komen, het gebouw toegankelijk wordt voor minder validen en dat het huidige pand een volledige metamorfose zal ondergaan.

De geplande werkzaamheden starten aan het begin van 2013 en moeten voor de zomervakantie klaar zijn, zodat met ingang van het nieuwe seizoen 2013/2014 Elckerlyc voor alle huidige en nieuwe gebruikers beschikbaar is. Het gemeenschapscentrum is dan ook geschikt voor activiteiten voor ouderen die nu nog in Maria-Oord plaatsvinden. Zoals bekend sluit Maria-Oord in de huidige opzet per 1 september 2013 de deuren.

Mensen die hun roots in Elckerlyc hebben liggen en ook een financieel steentje willen bijdragen, kunnen hun bijdrage overmaken op rekeningnummer 13.04.05.159 ten name van Elckerlyc Luttenberg met vermelding van ‘gift’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.