aanmelden sportgala raalte weer mogelijk

Kandidaten voor het Sportgala 2012 kunnen tot donderdag 13 december voordragen worden via het aanmeldformulier op staging2.sportbedrijfraalte.nl. Uit alle aanmeldingen kiest de jury per categorie drie genomineerden. Van 17 december tot vrijdag 4 januari kan iedereen via internet stemmen op zijn of haar favoriete genomineerde sporter of sportteam. Tijdens het Sportgala op vrijdag 11 januari in hert Hoftheater wordt de uitslag van de sportverkiezing bekend gemaakt.

De gemeente Raalte reikt de sportprijs individueel (voor de sporter die een opmerkelijke prestatie heeft geboekt en als voorbeeld dient voor anderen), de sportprijs team (voor de ploeg die een opmerkelijke prestatie heeft geboekt of een sportvereniging die bijvoorbeeld meerdere succesvolle teams herbergt), de aanmoedigingsprijs (voor het talent dat flinke progressie heeft gemaakt) en de vrijwilligersprijs (voor één van de veelal stille werkers, zonder wie geen sportvereniging zou kunnen bestaan).

Ook worden deze avond de sportkampioenen gehuldigd. Sportverenigingen kunnen tot 1 januari 2013 via het aanmeldformulier op staging2.sportbedrijfraalte.nl een sporter of sportteam aanmelden voor de huldiging tijdens het Sportgala. Voorwaarde voor aanmelding is dat de sporter woonachtig is binnen de gemeente Raalte of sport bij een vereniging binnen de gemeente Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.