aankomst sinterklaas bij hotel de zwaan

Sinterklaas komt 17 november aan, ook in Raalte. Rond de klok van 13.30 uur zullen de Zwarte Pieten op het plein bij Hotel de Zwaan de kinderen ontvangen met muziek en vermaak. Om 14.00 uur komt Sinterklaas met de Hoofdpiet aan, hij wordt welkom geheten door het ROV-bestuur en wethouder Wagenmans.

Het programma voor die middag is bijna rond, heeft de roddelpiet dit ons al verteld. Op het plein voor Hotel de Zwaan wordt net als voorgaande jaren een groot podium gebouwd, zodat iedereen de Sint goed kan zien. Op het plein is een binnenring voor de jongste kinderen.

Oudere kinderen, ouders, opa’s en oma’s kunnen een goede plek vinden vanaf de dranghekken. Na het programma op de Varkensmarkt, maakt Sinterklaas een rondrit door het dorp op viervoeter Amerigo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.