Home / archiefcentraal / 92 jarige vrouw overleden na ongeluk n348

92 jarige vrouw overleden na ongeluk n348

Politie, brandweer en ambulance rukten tond 17.00 uur gelijk met groot materieel uit. Een half uur later werden de twee gewonde dames naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Daar overleed de oudste van de twee enige tijd later.

Volgens ooggetuigen was de tractor vanuit de Hofmeijerweg even op de N348, om weer af te slaan naar de afslag van aspergebedrijf De Weerd. De loonwerker wachtte met zijn tractor het moment af dat hij van de N348 af kon, maar werd toen van achter aangereden. De loonwerker, een 42-jarige man uit Raalte, kwam met de schrik vrij.

Het verkeer liep rond 18.00 uur enorme vertraging op. Vanuit zowel de richting Deventer als Raalte werd het omgeleid over binnenwegen tussen de N348 en Heeten. Die wegen stonden allemaal bomvol.

De brandweer is nog een flink deel van de avond bezig geweest auto en tractor van de weg te krijgen. Om zicht te hebben bij dat werk werden grote schijnwerpers opgesteld. De stremming heeft een paar uur geduurd.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.