150000 euro voor uitbreiding t as spel

’t As-Spel in Mariënheem kan zich opmaken voor een uitbreiding van de sportzaal en de verplaatsing van de kantine. Stichting ’t As-Spel heeft namelijk een lening van 150.000 euro toegewezen gekregen van de gemeente Raalte om de plannen voor het uitbreiding te realiseren. Door de uitbreiding van de sportzaal zal de kantine een andere plaats krijgen.

Het totale investeringsbedrag voor het plan bedraagt 190.000 euro. De resterende 40.000 euro zal uit de eigen middelen van de stichting moeten voortkomen.

De lening valt onder de verordening Stimuleringsleningen Sportaccomodaties. Op basis van deze verordening kunnen aan verenigingen en stichtingen in Raalte die de uitoefening van een door NOC*NSF erkende tak van sport als doelstelling hebben, stimuleringsleningen worden verstrekt. Met het uitbreiden van de sportzaal wil ’t As-Spel een betere invulling geven aan de sportbehoeften in Mariënheem en de multifunctionaliteit van de accommodatie.

De stimuleringslening heeft een looptijd van 25 jaar en de stichting betaalt een rente van 3,6%. De extra lasten kunnen worden opgebracht uit de extra huurinkomsten en sponsorinkomsten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.