zwaargewond na ongeval op n337

Bij een ongeval op de parallelweg van de N337 tussen Herxen en Windesheim is vanmiddag een scooterrijder ernstig gewond geraakt. Ook de automobilist moest naar het ziekenhuis. Volgens een agent ter plaatse is hij in zorgelijke toestand met in ieder geval botbreuken per ambulance naar ziekenhuis gebracht. Wel was hij bij kennis.

De automobilist heeft nadat het ongeval gebeurd was zelf 112 gebeld. Toen de hulptroepen onderweg naar de plek des onheils waren, werd de man onwel en zakte in elkaar. Daarop is ook een tweede ambulance opgeroepen.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet bekend. De scooterrijder reed over de parallelweg vanuit de richting Zwolle in de richting van Wijhe. Mogelijk wilde de automobilist vanaf de Rijksweg de parallelweg oprijden. Hoe de scooter en de auto vervolgens met elkaar in aanraking zijn gekomen is nog onduidelijk. Dat moet nader onderzoek van de politie nog uitwijzen.

De personalia van beide betrokkenen van het ongeval zijn nog niet bekend. Wel vermoedt de politie dat beide slachtoffers uit Wijhe komen.

Door het ongeval werd de parallelweg door de politie afgesloten. Verkeer over de grote weg ondervond geen oponthoud. Fietsers en bromfietsers werden door agenten ter plaatse verzocht om een andere route te nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.