Home / archiefcentraal / zoon al gedaan wat in het akkoord staat

zoon al gedaan wat in het akkoord staat

“Ik lees niet in het akkoord dat we moeten samenvoegen, volgens mij wordt er meer gedoeld op samenwerking tussen gemeenten. Dat doen we al,” aldus de burgemeester. “De bedrijfsvoering, juridische afdeling, ICT, belastingen, inkoop en het sociaal domein doen we al samen met Olst-Wijhe en Deventer. We hoeven niks anders te doen door het akkoord.”

Overigens vindt de burgemeester niet dat hij nu stil kan gaan zitten. “Ik sluit niet uit dat we in de toekomst nog meer samenwerkingen aangaan.” Wout Wagenmans meldt dat hij niet weer voor gemeentelijke herindelingen wil gaan. “Je moet dat niet elke tien jaar willen veranderen. Dat brengt ook emotie met zich mee. Kijk bijvoorbeeld naar Heino.”

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.