Home / archiefcentraal / zes winnaars bij kleurwedstrijd ten bolscher

zes winnaars bij kleurwedstrijd ten bolscher

Meike (6), Néomi (2), Kim (10), Dilan (8), Thomas (4) en Jolein (8) zijn de winnaars van de kleurplatenwedstrijd van dierenspeciaalzaak Ten Bolscher uit Heino. Vanwege dierendag werd er bij de dierenspeciaalzaak onder de klanten een kleurwedstrijd gehouden. Vrijdagmiddag mochten de winnaars in de winkel hun prijs komen ophalen.

De prijzen werden over drie leeftijdscategorieën verdeeld. Onder de prijzen zat onder meer een pop, een auto, een konijnenren en een groot dartbord. Een vissenkom met vissen ging ook met een blije nieuwe eigenaar mee.

Zie ook www.dierenspeciaalzaakheino.nl

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.