zes winnaars bij kleurwedstrijd ten bolscher

Meike (6), Néomi (2), Kim (10), Dilan (8), Thomas (4) en Jolein (8) zijn de winnaars van de kleurplatenwedstrijd van dierenspeciaalzaak Ten Bolscher uit Heino. Vanwege dierendag werd er bij de dierenspeciaalzaak onder de klanten een kleurwedstrijd gehouden. Vrijdagmiddag mochten de winnaars in de winkel hun prijs komen ophalen.

De prijzen werden over drie leeftijdscategorieën verdeeld. Onder de prijzen zat onder meer een pop, een auto, een konijnenren en een groot dartbord. Een vissenkom met vissen ging ook met een blije nieuwe eigenaar mee.

Zie ook staging2.dierenspeciaalzaakheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.