zenpc olde vechte organiseert zwem4daagse

Om niet zo afhankelijk te zijn van het weer, heeft Z&PC Olde-Vechte, in samenwerking met de medewerkers van zwembad de Carrousel, besloten om dit evenement voor het eerst te laten plaatsvinden in het overdekte zwembad de Carrousel.

Van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 oktober, kunnen de baantjes worden gezwommen, tussen 18.00 en 19.30 uur (vrijdags tot 19.00 uur)

Aan het randgebeuren is ook gedacht, met onder andere een waterspellencircuit, snoephappen en lekker swingen tijdens de aquakids. Ook wordt er een leuke puzzeltocht uitgezet en natuurlijk wordt het muntjesduiken niet vergeten. Op vrijdag wordt de zwem4daagse afgesloten met een spetterende disco vanaf 19.00 uur. Elke avond zal er weer een mooie verloting zijn met prachtige prijzen. Voor de inwendige mens wordt natuurlijk ook gezorgd, want na het baantjes zwemmen, is de trek vast wel groot.

Aan het einde van de week krijgen de trotse zwemmers een mooie, blinkende medaille mee naar huis.

De kosten voor dit evenement zijn in de voorverkoop €6,- De deelnemerskaarten zijn, tijdens openingstijden, af te halen aan de kassa van het zwembad, van 17 oktober tot en met 22 oktober. Tijdens de zwem4daagse zullen de kaarten €7,- kosten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.