woonmaanden bij wagenmans wonen

Wagenmans Wonen presenteert de komende weken diverse activiteiten in het kader van ‘Oktober Woonmaand’. En niet alleen in oktober, ook in november. Met twee speciale woonweekenden op 20 en 21 oktober en 10 en 11 november, een Ladies Night ‘Sfeer en Meer’ op 31 oktober en een 50-plus avond op 7 november pakt de Lemelerveldse woninginrichtingzaak flink uit. Bovendien brengt het Nederlandse meubelmerk Interstar (wandkasten op maat) op 15, 16 en 17 november een bezoekje aan Wagenmans Wonen. “In deze tijd moet je jezelf profileren”, vertelt Aukje Wagenmans. “Daarnaast beschikken we over een jong en enthousiast team dat het leuk vindt om dergelijke activiteiten te organiseren.”

Natuurlijk spelen de huidige interieurmodetrends een grote rol tijdens de activiteiten. Volgens Aukje keert kleur terug in de woonkamer. “Dat vloeit ook voort uit de tijdsgeest. Door de economische crisis zoeken de mensen de gezelligheid weer op. Ze willen warmere kleuren. De gordijnen gaan ’s avonds vaker dicht om samen leuke dingen te doen. Gezelschapsspelletjes spelen, een film kijken. Het is bovendien heel makkelijk om een wat minder kleurrijke kamer op te fleuren. Een klein accent kan voldoende zijn om een kamer een ander karakter te geven. We zijn hier niet alleen maar bezig om meubilair te verkopen, we willen onze klanten ook graag wat meegeven. Vandaar ook al deze activiteiten.”

De zaterdag van het tweede ‘Woonweekend 100% NL’ krijgt Wagenmans Wonen onder andere bezoek van Dorien Dunnewind van Decohome in Dalfsen. Zij verzorgt een workshop meubels opknappen. De deelnemers leren hoe ze met beperkte middelen hun oude meubilair een frisse, nieuwe look kunnen geven. De deelnamekosten bedragen normaal 25 euro (inclusief materialen, koffie en thee), wij willen dit aanbieden voor € 15,-. De workshop duurt van 14.00 tot 17.30 uur. Inschrijven is mogelijk via staging2.wagenmanswonen.nl. Ilse Freriks, medewerkster van Wagenmans en stylingbureau Studio20tien, geeft de hele dag gratis interieuradvies. De stoffeerders verzorgen een legdemonstratie en een specialist van mFLOR geeft tekst en uitleg over PVC-vloeren. Een dag later verzorgt Ilse een presentatie over de huidige woontrends. Zij en Erna Wijninga van interieuradviesbureau Stijl & Stijl geven bovendien gratis interieuradvies. Op de zondag verzorgen meubelstoffeerder Nico Neppelenbroek en Dijkman klompenatelier demonstraties en daarnaast zijn er specialisten te gast van mFLOR, Luxaflex, VT Wonen en meer. De kinderen worden vermaakt door twee clowns. Vanuit een speciale soepbus op het binnenplein van Wagenmans Wonen worden soep en broodjes knakworst geserveerd. Daarnaast zijn er gedurende het hele weekend diverse speciale 100%NL acties.

Woensdagavond 31 oktober volgt het Ladies Night ‘Sfeer en Meer’. Op het programma staan modeflitsen met medewerking van onder andere Ter Haar Mode Raalte, SHE Fashion in Dalfsen/Olst en Kapsalon Look Hair in Lemelerveld. Ilse van Studio20tien presenteert opnieuw de allerlaatste modetrends. Daarnaast zijn er stands van onder andere Deco Home Dalfsen, Door Jolanda (tassen), Kiddybe/Hip en Grappig uit Dalfsen (cadeauartikelen), Stylinde accessoires en Silvana (hoofdkussens) en anderen. Edith Westendorp van Eetit verzorgt de catering. De entree bedraagt 5 euro (inclusief koffie, drankjes, hapjes en een leuke goodybag). Van de entreeprijs is 2,50 euro bestemd voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Inschrijven is mogelijk via staging2.wagenmanswonen.nl.

Op woensdag 7 november presenteert Wagenmans Wonen voor de eerste keer een 50-Plus Avond. Advies over sfeer en comfort staat deze avond centraal. Er zijn specialisten te gast van Tempur, Easysit, Auping en Silvana. Maar er is meer; op verschillende plekken in de showroom zijn kunstwerken te zien. Edith van Eetit verzorgt de catering. Daarnaast is er muziek. De entree is gratis, net zoals een kopje koffie/thee en een hapje en een drankje. De 50-Plus Avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur.

Op zaterdag 10 en zondag 11 november wacht de tweede editie van ‘Woonweekend 100% NL’. Het programma is vrijwel hetzelfde als dat van de eerste editie. Op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 november komt de Interstar Roadtour langs bij Wagenmans Wonen. Interstar fabriceert wandmeubels met diverse mogelijkheden. Er is een fabrieksadviseur aanwezig voor alle vragen. Indien u al graag een afspraak wilt maken, neem dan contact met ons op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.