win circuskaarten voor circus remo iarz

Het Circus Remo Iarz slaat zijn kampement tussen 24 en 28 oktober in Raalte op. Volgens het persbericht verzorgt het circus een traditierijke show met acrobaten, jongleurs, trapezewerkers, clownerie en veel dieren. Salland Centraal mag een aantal kaarten voor de galapremière op 24 oktober weggeven.

Geef om kans te maken op de kaarten antwoord op de volgende vraag:

Welke clown werd bekend met de uitspraak “Sapperdeflap”?

a) Bassie

b) Pipo de clown

c) Ronald Koeman

Mail je antwoord voor dinsdag 14.00 uur naar redactie@sallandcentraal.nl Doe dat onder vermelding van je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Let op: Je moet in de gelegenheid zijn om de kaarten voor woensdag 12.00 uur op te halen op de redactie van Salland Centraal aan de Boeierstraat 10c in Raalte. Ophalen moet tijdens kantooruren.

Zie ook staging2.circus-iarz-italiano.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.