Home / archiefcentraal / wijhe92 wil tribune bij hoofdveld

wijhe92 wil tribune bij hoofdveld

Als alles volgens plan verloopt kunnen de supporters in mei 2013 hun plekje op de tribune innemen. De tribune is te realiseren dankzij een solide financieel beleid, een succesvol verlopen Superloterij, veel zelfwerkzaamheid van leden bij de bouw van de kleedkamers en de parkeerplaatsen en door meevallende subsidies van de gemeente Olst-Wijhe en de provincie Overijssel. Na de tribunebouw staat het renoveren van de kantine nog op het verlanglijstje van Wijhe’92. Een werkgroep gaat de plannen verder uitwerken.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.