Home / archiefcentraal / wellenberg op techniekdag sv heeten

wellenberg op techniekdag sv heeten

Niels Wellenberg verleent zijn medewerking aan de techniekdag van SV Heeten, die op 24 oktober gehouden wordt. Wellenberg was onder meer speler van FC Twente, NEC en Go Ahead Eagles. Voor de techniekdag wordt het veld van Heeten omgebouwd tot een speciale voetbalarena.

Op de techniekdag zijn tussen 09.30 uur en 12.00 uur de E- en F-teams aan de beurt. De D- en C-teams mogen daarna ’s middags tussen 13.00 uur en 15.30 uur los. Inschrijven voor de techniekdag kan niet meer, de dag zit hartstikke volgeboekt.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.