wellenberg leert jeugd kunstjes bij techniekdag

Op de voetbalvelden van SV Heeten was het woensdag 24 oktober weer goed vertoeven voor de jeugd.

133 jonge voetballertjes namen deel aan de derde editie van de Techniekdag.

Speciale gast was dit jaar Niels Wellenberg, oud voetballer van onder meer FC Twente en Go Ahead Eagles. Diverse techniekoefeningen werden de jeugd aangeboden door een aantal ervaren techniektrainers.

Wellenberg had een vrije rol en leerde de zeer leergierige jeugd diverse kunstjes. Ook dit jaar ontbrak het boardingsveld niet. Deze editie was de eerste waar ook voetballers van buiten Heeten aan deelnamen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.