Home / archiefcentraal / wat is jouw droombaan

wat is jouw droombaan

We zijn, zoals elke week, weer de straat op geweest voor de welbekende straatpraat. Nu is er in de uitgave van vorige week voor het eerst de TwitterPraat verschenen. Deze week combineren we de originele straatpraat met deze TwitterPraat en voegen wij hier nog een derde mogelijkheid tot reageren aan toe: gewoon, onder dit bericht.

Er zijn nu dus drie mogelijkheden tot reageren:

– Op straat

– Via Twitter

– Op de website

Deze week staat de straatpraat in het teken van jouw droombaan. Stagemarkten en banenbeurzen worden afgestruind om uiteindelijk het perfecte plaatje te vinden. Maar wat is nu jouw droombaan? En waarom zou je jezelf zo graag dit werk zien doen of heb jij misschien jouw ultieme werkplek al gevonden?

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.