warm welkom voor wandelaars in wijhe

In Wijhe was het voor in de middag een gezellige boel. Rondom café ’t Praothuus werden wandelaars van de 30 en 40 kilometer van de SW4D aangemoedigd, waar nodig verzorgd en werden de kaartjes geknipt door burgemeester Strien. De burgemeester gaf aan dat het knippen van de kaartjes niet zozeer ter controle was. “Ik zie het meer als de wandelaars een warm welkom heten in Wijhe.”

Met op de achtergrond gezellige muziek stonden ook de hulpdiensten klaar om geblesseerden op te vangen. Het team van de EHBO kreeg een speciale cursus voor het behandelen van de blaren. Echter waren er nog geen wandelaars die zich met klachten hadden gemeld. “Bij ons is het rustig. Ik denk dat de wandelaars dit jaar goed zijn voorbereid”, zegt één van de EHBO-medewerkers. Op de vraag of er misschien toch gehoopt wordt op wat blaren, zodat ze niet helemaal voor niks aanwezig zijn antwoord zij met een lach: “We zijn met een team van drie. Het zou wel leuk zijn als we aan het eind van de dag allemaal minstens één wandelaar hebben mogen behandelen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.