Home / archiefcentraal / wandeling voor ouders van kinderen met ass

wandeling voor ouders van kinderen met ass

In het kader van het project Ouders Autisme Steunen Elkaar (OASE) houden op vrijdagochtend 2 november ouders van kinderen met Autisme (ASS) met elkaar een wandeling in de mooie omgeving van Nijverdal. OASE is een project van de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg.

Met het project worden ouders van kinderen met ASS met elkaar in contact gebracht. Om 9.45 verzamelen de deelnemers van de wandeling zich bij Braakman Noetsele aan de Holterweg 105 in Nijverdal. Om 10.00 vertrekt de groep en deze komt rond 11.15 weer terug. Voor wie zin heeft staat dan de koffie klaar.

Lijkt het je leuk om samen met ander ouders van gedachte te wisselen? Geef je dan op bij De Vrijwillige Thuiszorg in Nijverdal via projectmedewerker Herma Spoolder (0548 – 638830 of hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl) of projectcoördinator Mirjam Heezen (mheezen@vrijwilligethuiszorg.nl)

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.