vzod lemelerveld lanceert nieuwe website

De nieuwe website van de sportvereniging VZOD uit Lemelerveld is vrijdag 19 oktober gelanceerd. “VZOD staat voor Vooruitgang Zij Ons Doel. Een naam waarbij een moderne website een vanzelfsprekendheid is”, vindt het bestuur.

Op staging2.vzod-lemelerveld.nl is alles te vinden over sportvereniging VZOD en haar activiteiten. Van sportief nieuws tot wedstrijdverslagen en van nieuwtjes tot het aanmeldingsformulier. De site is erg toegankelijk voor bezoekers.

Wanneer bezoekers nieuwtjes en/of foto’s willen delen op de site, kunnen ze naar vzodlemelerveld@hotmail.com gestuurd worden. Al met al een prima middel om de openheid van de vereniging en de saamhorigheid van de sportieve leden naar een hoger niveau te tillen.

Grote dank van het bestuur gaat uit naar Gerda Kersten. Zij heeft de website ontwikkeld. Gerda is bij VZOD verantwoordelijk voor de lessen Fit & Fun, Powersteps, Bodyshape en de jonge meiden streetdance.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.