vrouw zwaargewond na aanrijding met tractor

Een 68-jarige fietsster uit Bathmen is maandagmiddag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Looweg (bij de Kleinen Traasterdijk) in Bathmen. Rijdend in de richting Loo wilde de vrouw een tractor met bermmaaier inhalen.

De bestuurder hiervan, een 55-jarige man uit de gemeente Raalte, reed achteruit om een tegenligger extra ruimte te bieden. Hij had haar niet gezien, waardoor zij onder de achteruitrijdende tractor terecht kwam. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

De vrouw werd na de eerst hulpverlening, met onbekend letsel, per traumahelikopter naar een ziekenhuis in Nijmegen vervoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.