vrouw achter het stuur bmw m3

In veel auto’s zit er een vrouw achter het stuur, in de andere auto’s is dat een man. Meer opties vind je ook niet. Maar hoe gaat dat dan, een vrouw achter het stuur? Mannen en vrouwen reageren anders op auto’s. De een kijkt meer naar het uiterlijk – ‘kan ik hiermee voor de dag komen?’ – terwijl de ander meer let op de inhoud, zoals cilinders en kleppen. Het één is niet beter dan het ander, het is alleen anders.

Wij – de dames van Salland Centraal – nemen je mee in onze bevindingen en belevingswereld. Elke twee weken hebben wij een aantal dagen een auto op proef. En we kijken heus verder dan alleen het uiterlijk, want kinderwagen en boodschappen moeten natuurlijk ook mee. Verder moeten we naar de sportclubjes, de vriendinnen, naar ons werk, enzovoort. We gaan dus testen hoe deze auto zich staande houdt in ons drukke leven. Met recht dus een vrouw achter het stuur….

En hier is hij dan, een auto voor de liefhebber: de BMW M3. Een originele Nederlandse M3. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik van de BMW M3 kon verwachten, maar na een aantal kilometers waren we al grote vrienden. Wat een power heeft deze auto! Trap even goed het gaspedaal in, laat hem aan de 6000 toeren komen en je wordt als een raket weggeschoten. Hij stuurt erg makkelijk en ook als je al redelijk op snelheid bent is dat toch wel handig in de bochten. Daarnaast ligt hij stevig op de weg. Het lijkt wel of de auto je wil laten voelen dat hij op snelheid wil komen en dan op zijn best is. Acceleratietijd van 0 tot 100 in zes seconden, 300 pk, handgeschakeld, lichtmetalen velgen, zes cilinders en zo kan ik nog wel even doorgaan met de technische snufjes. Wat betreft het praktische gebruik: tja… voor een gezinsauto is deze BMW niet geheel geschikt. Gezien de ruimte in de auto is er niets te klagen en ook de kofferruimte is groot genoeg voor de boodschappen. Maar ja, zeg nu zelf: om hier nu met je kinderzitjes op de achterbank mee rond te rijden… Dat past niet echt bij de uitstraling van deze M3. Of ben ik nu te kritisch?

[i]De BMW M3 die wij deze week tot onze beschikking hadden staat te koop bij Auto Service Wesepe Specificaties:

*BMW M3 3.0 280 PK

*Airco, stuurbekrachtiging, AB Boordcomputer, elektrische ramen, warmtewerend getint glas, stuurbekrachtiging, elektrisch schuif kantel dak, lederen bekleding, lichtmetalen velgen.

Vraagprijs € 11.000,

Voor meer informatie, neem contact op met Auto Service Wesepe, Bonekampweg 15, Wesepe telefoonnummer: 0570-532148[/i]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.