vrijwilligers in het zonnetje in holstohus

Het was gezellig druk in het Holstohus afgelopen ZONdag. Zo’n 400 vrijwilligers lieten zich een middag in het ZONnetje zetten tijdens het tweejaarlijkse vrijwilligersevenement wat in opdracht van de gemeente Olst-Wijhe door Stichting Kulturhus werd georganiseerd.

Er was een uitgebreid programma, met voor ieder wat wils. Groot was de belangstelling bij Kunst en Kitsch, waar de taxateur meegebrachte schilderijen taxeerde. Maar ook bij de film de Legende van het Stenen Kruis, die in première ging. Daarnaast was de drukte groot in de Fotostudio, de nagelstudio en de Proeverij. Ondanks de kou waren er ook veel mensen die buiten de theatervoorstellingen van m en M theater bekeken en een ritje met de Toet Toek reden. Er werden verrassende vragen gesteld aan zowel burgemeester Ton Strien als aan journalist Matthijs Oppenhuizen bij het onderdeel ‘In gesprek met ….’.

Stichting Kulturhus startte ook met een talentenbank. Vrijwilligers werden gevraagd zich hiervoor in te schrijven. Onder de inschrijvingen werd een MP3 geluidsinstallatie verloot die door Azerty uit Raalte beschikbaar werd gesteld. Deze werd gewonnen door Trees Duindam uit Olst. De andere prijs, een ‘aangeklede’ koffie voor twee personen in de Brasserie werd door zowel gewonnen door M. Elsinga (108 punten bij het sjoelen) als Jannie Peters (die de meeste goede antwoorden had bij de quiz van oude keukenvoorwerpen).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.