voorbeschouwing rohda raalte rkhvv

Aanstaande zondag speelt Rohda Raalte zijn thuiswedstrijd tegen RKHVV uit Huissen. RKHVV staat bekend als een zeer goed voetballende ploeg waar Rohda Raalte het altijd lastig mee heeft. Rohda Raalte is goed van start gegaan in deze competitie en wil zondag alles op alles zetten om ook in de wedstrijd tegen RKHVV ongeslagen te blijven.

Trainer Kick Maatman kan beschikken over een bijna fitte selectie. Alleen Sander Poll en Maurice Tepperik zijn een vraagteken. Rick Vleems die in de vorige thuiswedstrijd tegen Juliana’31 per brancard van het veld moest, heeft afgelopen week de training hervat en lijkt inzetbaar.

Resultaten van de laatste 7 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmaker(s) Rohda Raalte

20-11-2011 3-1 Maurice Tepperik, Sander Kok & Emir Balavac

05-09-2010 0-0

05-10-2008 4-0 Sander Kok, Sander Poll, Tom Bloo & Anne Nijland

23-09-2007 0-0

31-10-2004 3-4 Björn Rutten, Björn Honshorst & Jacco Kemkens

16-09-2001 1-4 Onbekend

05-11-2000 3-2 Onbekend

In het verlengde van de opening van de nieuwbouw organiseert Supportersvereniging Rood-Geel op zondag 14 oktober een ballonwedstrijd. “Iedereen mag meedoen, maar kom wel zoveel mogelijk in je ROHDA-shirt. We gaan er op de tribune een groot feest van maken. Inschrijven kan tussen 13:00 uur en 14:00 uur in de kantine. Daarna natuurlijk aanmoedigen op de tribune. In de rust worden dan de ballonnen opgelaten, waarna er chips en ranja van ons klaar staat. Er zijn mooie prijzen te winnen.”

Komt allen dus aanstaande zondag op Sportpark Tijenraan bij de wedstrijd Rohda Raalte – RKHVV. Aanvang van dit duel is 14.00 uur.

Pupil van de week is: Simon Heijmerikx (Rohda Raalte E12)

Het parade- en latjetrapteam is: Rohda Raalte E12

Sponsor wedstrijdbal: Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.