Home / archiefcentraal / villa zeno op de haere

villa zeno op de haere

Op de Haere vindt op zondag 14 oktober om 15.00 uur een optreden van Villa Zeno plaats. Villa Zeno is een ontaard bruiloftorkestje uit de Achterhoek. Ze brengen een mix van rock en soulinvloeden. Hun muziek heeft hen al door heel Nederland gebracht.

Hoewel Villa Zeno vaak stevige rock speelt en regelmatig optreedt op festivals in het land kunnen ze ook het gevoelige werk aan. Zo heeft de driemansformatie dit jaar gespeeld bij Kapelsessies in Gelderland (zie www.villazeno.nl/kapelsessie).

Het optreden op de Haere maakt onderdeel uit van Summerstories; het singer-songwriterproject van ‘En Progresse’ in samenwerking met ‘Band in a Barn’ en ondersteund door de Gemeente Olst-Wijhe. Het project wordt op 28 oktober afgesloten met een festivaldag. Het optreden van zondag is gratis bij te wonen. Voor meer informatie www.enprogresse.nl

Havezate de Haere is te vinden aan de Haereweg 4 in Olst.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.