Home / archiefcentraal / verwijderen asbest rwzi loopt vertraging op

verwijderen asbest rwzi loopt vertraging op

De opruimwerkzaamheden op het zuiveringsterrein buiten het afgezette deel waar de explosie plaatsvond, zijn gestart. Het puinruimen binnen het afgezette deel zal door het langer duren van de asbestverwijdering, pas midden volgende week kunnen beginnen.

Dan kan ook het kwaliteitszorgbedrijf KIWA beginnen met het onderzoek naar de oorzaak van de gasexplosie. Door de vertraging zullen ook de eerste resultaten van het onderzoek langer op zich laten wachten.

Inmiddels is een doorgang naar het zuiveringsslibbedrijf vrijgegeven. Hierdoor wordt de verwerking van zuiveringsslib weer opgestart. Als dit goed verloopt is de inzet van extra tankwagens niet meer nodig.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.