Home / archiefcentraal / vera slegten wint so you think you can

vera slegten wint so you think you can

Vera Slegten heeft met haar balletstuk de finale van de Wijhese editie van ‘So You Think You Can…’ gewonnen. Zij zal binnenkort optreden in het voorprogramma van een voorstelling van Theaters Olst-Wijhe. De tweede prijs ging naar Rosanne Stook, die vol overtuiging het lied Black Horse and a cherry tree zong. De jury was lovend en zou zo een cd van haar willen kopen. De derde prijs werd gewonnen door Florian Stokvis die op zeer eigen wijze een prachtig lied ten gehore bracht.

Er waren 27 deelnemers die 17 acts verzorgden. Zangnummers, jazz dans, ballet, muziekstukjes, het was er allemaal. Er werd gedurende de week hard gewerkt aan techniek, uitstraling, presentatie, microfoontraining, etc. De vier man sterke jury had de moeilijke taak om de drie winnaars aan te wijzen.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.