van de mheen en roosendaal winnen csi

Na een spannende ontknoping om de Roelofsen Raalte Salland Cup tijdens CSI Salland gaan Elise van de Mheen en Martine Roosendaal als eerste winnaars de boeken in. Martine Roosendaal uit Heelweg won de finale van het Z/ZZ-springen met haar schimmelmerrie Aphrodite (v. No Limit) door een zeer goed ritme aan te houden in de barrage en niet teveel risico te nemen.

Gebrand om te winnen maakten haar concurrenten fouten of wisten ze net niet de tijd te halen. “Gebak morgenvroeg bij ons op stal”, lacht Martine Roosendaal, die 500 euro in ontvangst mocht nemen. “Het is de moeite waard om hier naar toe te rijden. CSI Salland is echt een super mooi evenement. Heel wat anders dan een rondje om de kerk rijden, wat ik normaal doe”, verwijst ze naar de landelijke concoursen.

Martine Roosendaal rijdt Aphrodite sinds driekwart jaar, wist diverse M-parcoursen te winnen en heeft nu vijf Z-wedstrijden gesprongen. “Ze gaat bijna altijd nul. Ze is absoluut m’n favoriet. We hebben een handelsstal en meestal zijn de paarden al eerder verkocht, maar deze hebben we bewust wat langer gehouden om er zelf ook wat plezier van te hebben. Maar ze zal ook wel een keer vertrekken, de schoorsteen moet toch blijven roken en ze is nu zo ver dat iedereen haar kan narijden. Ze is een merrie met een super instelling en ze is voorzichtig.”

De tweede prijs van 400 euro in het Z/ZZ ging naar Jack Broek met Best Choice (v. Corland), gevolgd door Elsemiek Leijenaar met Vagebond (v. Recruut).

De Roelofsen Raalte Salland Cup voor pony’s werd in de klasse M, Z en ZZ in handicap verreden. Elise van de Mheen een topbarrage met haar Quickstar op M-niveau en won. Tweede en derde werden Coen Kerbert op Fury (v. Sulaatik’s Fireball) en Dominique Tansel met Asterix (v. Toulon).

staging2.csisalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.