tweede buurtschouw in wijhe

Voor de tweede maal vindt op woensdag 10 oktober een buurtschouw in Wijhe plaats. Deze start om 09.00 uur bij de kinderboerderij op de Krijtenberg.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die inwoners gemeld hebben bij de gemeente of plaatselijk belang Wijhe of die op dat moment aangedragen worden door inwoners die deelnemen aan de buurtschouw. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Tijdens de buurtschouw zijn namens de gemeente Gerrit de Groot, opzichter van de buitendienst, Bep Koekkoek van de vakgroep Voorlichting en Communicatie en John Maatman, kernbeheerder voor dit deel van Wijhe aanwezig. Plaatselijk Belang Wijhe is vertegenwoordigd door Ton Ham en de politie door Dolfien Posthoorn.

Belangstellenden kunnen van tevoren klachten of opmerkingen doorgeven aan de vakgroep Voorlichting en Communicatie ter attentie van Bep Koekkoek via mailadres b.koekkoek@olst-wijhe.nl. Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 0572-140570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.