trainingsprogrammas beter leren lezen

Beter Leren Lezen start in november met drie trainingsprogramma’s, waarbij in twaalf lessen wordt gewerkt aan het verbeteren van de leesvaardigheid van kinderen. Het kind wordt daarbij ingedeeld bij een trainingsprogramma dat het beste aansluit bij zijn/haar leesontwikkeling.

In het eerste programma staat het verbeteren van technisch lezen centraal. Het tweede programma staat in het teken van het verbeteren van woordherkenning en het derde programma moet het leestempo en leesbegrip van de kinderen verhogen.

Een goede leesvaardigheid is één van de belangrijkste voorwaarden voor de ontwikkeling van een kind en voor het functioneren in de maatschappij. Kinderen die moeite met lezen hebben, kunnen onzeker worden of, wegens herhaalde negatieve ervaringen, een hekel krijgen aan lezen. Bij de begeleiding van Beter Leren Lezen staat het plezier in (het leren) lezen dan ook voorop.

Sinds 2010 begeleidt Eliza Haarman-Tielbeke kinderen met leesproblemen vanuit haar praktijk ‘Beter Leren Lezen’. Deze praktijk is gevestigd in de Joetse in Raalte. Na vijf jaar werkervaring als leerkracht in het basisonderwijs is Eliza afgestudeerd aan de Masteropleiding Special Educational Needs. Binnen deze opleiding heeft zij zich gespecialiseerd als leesspecialist, taalspecialist en dyslexiespecialist.

Voor meer informatie kun je een afspraak maken of vrijblijvend langskomen tijdens het inloopuur in De Joetse, Marktstraat 67. De actuele tijden van het inloopuur vindt je op de website staging2.beterlerenlezen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.