Home / archiefcentraal / trainingen van man united bij overwetering

trainingen van man united bij overwetering

René Meulensteen, techniektrainer bij het eerste elftal van het grote Manchester United, heeft een samenwerkingsverband met Sportpartners. Sportpartners is een voetbalorganisatie in Nederland die de visie van René in Nederland uitdraagt bij heel veel clubs in Nederland, zo ook bij SC Overwetering.

René heeft zijn beste trainingen op papier gezet en deze zullen door een docent van de René Meulensteen Academy (Sportpartners) allemaal uitgelegd en geoefend worden met de trainers van SC Overwetering.

SC Overwetering heeft een hele dag georganiseerd waarop de jeugd kan trainen en voetballen als een speler van Manchester United. Ze krijgen de toptrainingen op één dag bij de voorronde van het Nationaal Techniek Kampioenschap.

De dag wordt gehouden in de herfstvakantie op dinsdag 23 oktober bij het complex van SC Overwetering. Naast de trainingen krijgen deelnemers ook een bal, een voetbalshirt, een certificaat en eten en drinken.

Meedoen? Schrijf je dan in op de website www.sportpartners.nl of www.moves-skills.nl

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.