trainercoach torenbeek stopt bij handbal haarle

Trainer/coach Guido Torenbeek stopt aan het einde van het handbalseizoen bij handbalvereniging Auto Service Haarle. Dit maakte hij onlangs bekend aan het bestuur. Reden van zijn vertrek is een nieuwe baan in Amsterdam, die niet te combineren is met zijn rol als trainer/coach bij de handbalvereniging.

De vereniging betreurt zijn vertrek, maar begrijpt de beslissing. Torenbeek maakt het seizoen af en zo is er voor de vereniging voldoende tijd om een goede vervanger of vervangster te zoeken. Binnenkort verschijnt op de website staging2.handbalhaarle.nl een profielschets voor de nieuwe trainer/coach. Eventuele kandidaten kunnen zich via deze weg al aanmelden.

Succesvolle start seizoen

De hoofdtrainer is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen als trainer/coach van dames 1 en trainer van dames 2 en A1. Dit seizoen is Torenbeek met het eerste team zeer succesvol gestart. De eerste drie wedstrijden van het seizoen zijn inmiddels gespeeld en gewonnen. Haarle versloeg Groessen, Ha-Stu en ESCA en staat hierdoor momenteel op de eerste plaats in de eerste klasse Regio Oost.

Speciale club

Torenbeek heeft alle jaren met veel plezier gewerkt met de dames van Haarle. “Na verschillende clubs getraind te hebben kan ik met volle overtuiging zeggen dat dit een speciale club is. De dames die ik trainde maakten dit zo speciaal. Een lach, een traan, passie, teamgevoel, sinterklaasavond en trainingsweekend zijn wel de woorden die bij Haarle horen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.