Home / archiefcentraal / tractorbestuurders bekeurd voor onafgedekte lading

tractorbestuurders bekeurd voor onafgedekte lading

Op de Heetenseweg in Heeten zijn op vrijdagmiddag 5 oktober twee tractorbestuurders die maïs vervoerden bekeurd (340 euro) omdat de lading in hun aanhanger niet was afgedekt. Omdat dergelijke situaties tot gladheid en daardoor al tot verkeersongevallen leidden, wordt hierop scherp toegezien.

En let op; ook als de aanhanger niet volledig is gevuld, dient deze toch op correcte wijze te zijn afgedekt. Het dient de veiligheid en bespaart geld. Er zullen, mede gelet op het natte najaarsweer, meerdere controles in de regio volgen.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.