tocht 007 in bossen de haere

Landstede Welzijn en Sportstimulering Olst-Wijhe (SOW) houden op vrijdagavond 26 oktober en 2 november weer een Tocht 007 in de donkere bossen bij De Haere.

Durf jij mee te doen?

Een spannende survival of the fittest voor de jeugd van 11 tot en met 16 jaar. Met je eigen groep beleef je op vrijdagavond 26 oktober of 2 november een superleuke avond vol actie. Dit jaar struinen we weer door de donkere bossen bij De Haere. Zijn jullie er klaar voor? Geef je dan op. Opgeven kan individueel of in groepen van 6-8 personen en eigen 20+ begeleiding. Ga naar de website staging2.sow.olst-wijhe.nl voor meer info. Opgeven kan door een mail te sturen tocht007olstwijhe@hotmail.com. Geef hierbij de avond van je voorkeur direct aan! De kosten zijn 3 euro per persoon. Daarvoor krijg je ook drinken en wat lekkers. Geef je op voor 19 oktober. Vol = vol!

Wil je meer informatie? Bel dan met Jeanet Rouwhof , telefoon 0570- 562529 of mail naar jrouwhof@landstede.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.