tienerdisco in t olde postkantoor in olst

De maand september is bijna voorbij en iedereen maakt zich klaar voor de tienerdisco. Op vrijdag 5 oktober houdt Landstede Welzijn Olst-Wijhe een tienerdisco in ’t Olde Postkantoor in Olst. De tienerdisco is voor kinderen van groep 7 en groep 8 van het basisonderwijs, klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Het feestje duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

Het thema van de tienerdisco is ‘Glow in the Dark’. Heb je een fluorescerend shirt? Trek hem aan! Een wit shirt kan natuurlijk ook. Je kunt je laten schminken met fluorescerende schmink.

Tijdens de tienerdisco is er gelegenheid voor de tieners om gezellig bij elkaar te komen en gebruik te maken van de voetbaltafel en gezellig te dansen.

De gehele avond is er muziek aanwezig en kan er voluit gedanst worden.

Zorg dat je op tijd bent om het allemaal mee te kunnen maken want om 21.00 uur is deze avond weer voorbij.

Wil je een gezellige avond beleven met je vrienden, vriendinnen en kennis maken met nieuwe mensen uit je omgeving? Zorg dan dat je op 5 oktober erbij bent, en genieten van deze avond.

Je bent van harte welkom bij Jongerencentrum Landstede welzijn ‘t Olde Postkantoor A. Geertsstraat 39 in Olst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Olst-Wijhe via onderstaande gegevens: Tel: 0570 562529 of mail naar welzijnolstwijhe@landstede.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.