Home / archiefcentraal / tienerdisco bij jongerencentrum traxx

tienerdisco bij jongerencentrum traxx

Jongerencentrum TraXX opent op vrijdag 12 oktober van 19.30 tot 22.00 uur haar deuren voor de kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen. De vakantie is weer voorbij en de kinderen zijn gewend in hun nieuwe klas. Tijd voor een leuke Tienerdisco in het Jongerencentrum aan de Schapenstraat 3 in Raalte. Lekker swingen op de muziek van DJ Lucien en prijzen in de wacht slepen bij de muziekquiz.

De entree bedraagt twee euro inclusief een bekertje ranja. Verdere consumpties kunnen gekocht worden. Voor ouders wel fijn om te weten; er is begeleiding aanwezig en tijdens de disco mogen de kinderen niet naar buiten.

Voor meer informatie kun je mailen naar irozendal@landstede.nl of bellen met 0572-363191.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.