tienerdisco bij jongerencentrum traxx

Jongerencentrum TraXX opent op vrijdag 12 oktober van 19.30 tot 22.00 uur haar deuren voor de kinderen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen. De vakantie is weer voorbij en de kinderen zijn gewend in hun nieuwe klas. Tijd voor een leuke Tienerdisco in het Jongerencentrum aan de Schapenstraat 3 in Raalte. Lekker swingen op de muziek van DJ Lucien en prijzen in de wacht slepen bij de muziekquiz.

De entree bedraagt twee euro inclusief een bekertje ranja. Verdere consumpties kunnen gekocht worden. Voor ouders wel fijn om te weten; er is begeleiding aanwezig en tijdens de disco mogen de kinderen niet naar buiten.

Voor meer informatie kun je mailen naar irozendal@landstede.nl of bellen met 0572-363191.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.