theaterseizoen van podium heino van start

Het theaterseizoen van Podium Heino begint op vrijdag 12 oktober met de cabaretshow ‘Dad named Sue’ van Rauw Spul. Rauw Spul is de nieuwe theatergroep van Kay de Jong en Menso Kuik. Samen maakten ze de voorstelling ‘Dad named Sue’, studeerden af en besloten hiermee de theaters te bestormen.

Rauw Spul is snel, jong, muzikaal, hard en vooral rauw. Rauw op je huid en rauw op je dak. De twee mannen maken in hun cabaretvoorstelling graag gebruik van verschillende aspecten uit de filmwereld. Het belooft een avond te worden die vol staat met: humor, live-muziek, geluidseffecten met fysieke playback, scherpe dialogen, actie, heftige soundtracks en pijnlijke situaties. Ondanks deze stortvloed slaagt Rauw Spul er in om een goed verhaal neer te zetten met een sterke finale.

Het verhaal gaat over Kays vader, Sue. Sue is de beste vader ter wereld. Terwijl andere vaders in het weekend tuinieren, te veel drinken op de vrijdagmiddagborrel en viswedstrijden verliezen, gaat Sue op avontuur. Elke situatie weet hij naar zijn hand te zetten: van het verijdelen van een overval in een wegrestaurant tot het bekeren van Maria von Trapp. Had iedereen maar een Dad Named Sue.

De voorstelling van Rauw Spul is te zien op vrijdagavond om 20.30 uur in Podium Heino. Kaarten kosten 10,50 euro per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze en andere voorstellingen van Podium Heino, worden verkocht op de volgende verkooppunten:

De Smulbaai Canadastraat 16 te Heino

Podium Heino info@podiumheino.nl

Wereldwinkel Canadastraat 44 te Heino

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, ontwikkelingen en voorstellingen van Podium Heino? Op staging2.podiumheino.nl is er de mogelijkheid tot inschrijven voor de nieuwsbrief. Op deze website vindt je tevens informatie over alle voorstellingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.