Home / archiefcentraal / tentoonstelling marianne wagenaar bij stevenskamp

tentoonstelling marianne wagenaar bij stevenskamp

In de maanden september tot en met november stelt schilderes Marianne Wagenaar, afkomstig uit Heerde, haar werk tentoon bij Stevenskamp, onderdeel van Zorggroep Raalte. Voor het maken van de schilderijen wordt Marianne geïnspireerd door een breed scala aan onderwerpen. Daarbij maakt ze gebruik van allerlei materialen, zoals aluminiumfolie en zand, maar ook modeleerpasta, waardoor haar schilderijen een aparte uitstraling krijgen.

“Schilderen is een passie die nooit ophoudt”, aldus Marianne. Ze wil mensen laten genieten van haar werk, dat vooral opvalt door het gebruik van allerlei kleuren. Sinds kort maakt Marianne ook schilderijen in opdracht, waarbij samen met de opdrachtgever een schilderij naar eigen wens wordt gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via j.fiks1@chello.nl

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.