Home / archiefcentraal / telecombinatie raalte geopend

telecombinatie raalte geopend

De Telecombinatie in het centrum van Raalte heeft vanochtend haar deuren geopend. Dennis Goorman is een startende ondernemer, maar is al tien jaar actief in de wereld van de mobiele telefonie.

Volgens Dennis is het openen van de winkel in Raalte een aanvulling op het bestaande winkelbestand. “Wij benaderen de klanten op een erg persoonlijke manier. Dit is al te zien aan bijvoorbeeld een speelhoek en een koffie-corner in de winkel. Klanten kunnen even rustig zitten, krijgen een bakje koffie en kunnen rekenen op advies op maat van gekwalificeerd personeel. Ik denk dat dit hetgeen is dat ons onderscheidt van andere telecomwinkels in Raalte.”

Het pand waar de nieuwe winkel zich vestigt, zit naast The Phonehouse. Dennis benadrukt echter dat van echte concurrentie nauwelijks sprake zal zijn. “Wij richten ons op een andere doelgroep. Ik denk juist dat wij elkaar kunnen versterken.”

De Telecombinatie is te vinden aan de Marktstraat 8a.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.